Over Mij

Hi, ik ben Chana, ( 27) & hippe spirituele mama en partner van een down-to-earth brandweerman.
Mijn Doel ? Lichtwerk  in een eigentijds jasje steken !  Geen geitenwollensokken gedoe. Bij mij geen Hocus Pocus of glazen bol verhalen maar oprecht voelen, zien en jou zelf laten ervaren.. Ik zet je deurtje open naar troost, heling en spiritueel ontwaken. Om zo een heel nieuw pad in te kunnen slaan. Zodat jij jouw zaadje in de wereld mag planten..


IK ALS KIND
Als kind voelde en zag ik meer dan de gewone mens. Ik had een enorme angst in het donker daardoor sliep ik enorm slecht, omdat ik dingen zag die niemand geloofde. Ik voelde mij ook altijd anders en had een hele andere kijk op de wereld. Ik herinner mij nog dat ik als enige mijn communie deed in een knal blauwe broek, roze riem, geel t-shirt en een knal roze hemdje. Terwijl de rest te communie ging in een mooi wit kleed.  Maarja That was simply me ! (:


IK ALS PUBER
Vanaf het middelbaar kreeg ik het moeilijk.. Anders zijn werd daar helemaal niet zo geapprecieerd. Dus besloot ik mee te dobberen in de absurde stroom van het leven en probeerde zo normaal mogelijk te doen. Stiekem droomde ik om zelf ooit een eigen plek te hebben , waar ik mensen met mijn gave kon verzorgen. Om met mijn zachte kracht hun leven opnieuw met licht en kleur te mogen in blazen. Dit leek voor mij de puurste vorm om in het leven te staan.


MISBRUIK
In het middelbaar ging ik studeren voor schoonheidsspecialiste zoals dus bijna iedereen dat deed. Na het 1ste jaar haakte ik af.  Vanaf hier stopte tegelijk ook mijn leven. Na het seksueel misbruik van mijn vader. Achteraf kwam ik ook nog het misbruik van mijn grootvader te weten toen ik een klein meisje was. Ik werd kij hard en had een hele muur rond mij gebouwd. 
Ik doolde maar wat rond op de aarde.. Verdronk mijn verdriet. Ik had geen enig doel meer en wist niet meer waar naar toe.


NIEUW LEVEN 
2018 was voor mij een enorm keerpunt in mijn leven. Ik eindigden in een zware depressie, en wilde niet meer leven. Het standhouden van mijn muur was onbegonnen werk geworden. De combinatie van het jarenlang niet weten wie ik werkelijk was , worstelend met mijn hooggevoeligheid en het misbruik in zowel familiale en professionele context zorgden daar voor. Ik kwam op een punt waarop ik helemaal opnieuw moest beginnen. Stap voor stap begon ik aan mijn reis. Ik ontdekte opnieuw dat mensen mentaal en fysiek helen iets is waarvoor ik al sinds kinds af aan voor gemaakt was. Meegaan met de stroom was niets voor mij, ik zwom de andere kant op. Ik koos voor mijn eigen gekke wereld opnieuw te ontdekken. 


METANOIA
Hier sta ik dan op de dag van vandaag. Sterker dan ooit. Met een Missie en een Passie én als trotse onderneemster van mijn eigen droomplek, waar ik mijn gave ongerept kan laten ontwikkelen in geuren en kleuren.

Ik ben het hart & de ziel van Metanoia.
Liefs Chana.


WERKWIJZE & VISIE 
Mijn werkwijzen is mensen te raken. In hun kern. Ik wil hun maten herinneren wat mogelijk is. Waarvoor iemand echt hier op aarde is. Het geitenwollensokken imago van spiritualiteit wil ik met mijn werkwijzen weg blazen. Bij mij geen Hocus Pocus of glazen bol verhalen maar oprecht en down-to-earth voelen, zien en jou zelf laten ervaren.. Ik zet bij jou een deurtje open naar troost , heling en spiritueel ontwaken. Om zo een heel nieuw pad in te kunnen slaan..
Zodat jij jouw zaadje in de wereld mag en kan planten.. 
Het spreekt voor zich dat dit alles steeds maatwerk is. Niemand is hetzelfde en iedere sessie is anders. Samen met jou gaan we op zoek naar antwoorden en oplossingen die bij jou passen.Samen brengen we rust , heling en verbinding in jou bestaan.